Forums Website Website
  • Topic: Pictures aren't there!!

    Back To Topics
    (0 rates)
    • January 29, 2019 11:52 PM EST
      • Southern Oregon
         
      • Posts
        1,597
      • Thanks
        72
      • Thanked
        450

      Pictures aren't there!!

      OK, so here we go again.  brought some pictures into my Freight Shed tonight and they posted in there as usual. When I go to post the picture on the forum and bring the picture up to capture the address to paste into the little box, there is no picture there.  The banner says it is there and everything is fine but there is no picture there. ????

       

      Any ideas WTF is going on now.

      Thanks

       

      Never mind, figured it out

      This post was edited by Rick Marty at January 30, 2019 11:06 AM EST
    • January 31, 2019 10:34 AM EST
      • Spokane Valley, Washington St.
         
      • Posts
        5,454
      • Thanks
        279
      • Thanked
        220

      Rick,

      I've had them disappear from a post after they were there as well. That seemed to have stopped since I started using my albums instead of the freight shed as a place to load them from.

      ?????????Dunno why........

    • January 31, 2019 12:05 PM EST
      • Shut Up Rooster
         
      • Posts
        8,650
      • Thanks
        174
      • Thanked
        717

      OK, just noticed similar problem, Devon's picture in his signature was not showing, and a few other random photos, and I did track it down to pictures hosted here.

       

      I have only 2 "blockers" in my browser, ad block plus, which normally only gets popups, and ghostery, which traps a whole lot of bots and spyware.... turning ghostery off restored the pictures.

       

      So, it's probably some advertising "add on" that is activated when using pictures from the freight shed, and "caught" by ghostery. I'm NOT lowering my shields, I paid for membership, and no ads...

       

      Greg

      ____________________________________

      Be sure­ to visit ­my site, l­ots of tec­hnical tip­s and modi­fications,­ and you c­an search ­for topics­ and key w­ords.


      ­Click HERE for Greg­'s web sit­e
      PLEASE NOT­E: Please do NOT use private messaging, i­f you have­ a questio­n, feel fr­ee to emai­l me priva­tely, u­se regular­ email onl­y: greg@el­massian.co­m

    • February 6, 2019 10:36 AM EST
      • Spokane Valley, Washington St.
         
      • Posts
        5,454
      • Thanks
        279
      • Thanked
        220

      Greg, These are the four my Ghostery found on this page. Maybe it is the AddThis widget?

      I've kept it on and haven't had any disappear lately.

       

       

       

       

       

       

    • February 6, 2019 4:19 PM EST
      • Shut Up Rooster
         
      • Posts
        8,650
      • Thanks
        174
      • Thanked
        717

      I did some more testing, it's the enhanced ad blocking feature that seems to catch the photos from the freight shed...  I turned AddThis on and off and it has not effect.

       

      Your Ghostery screen looks old, I am on version 8.3.1 ...  (each new version catches more stuff), what does your "about" report as a version?

       

      Greg

       

       

      ____________________________________

      Be sure­ to visit ­my site, l­ots of tec­hnical tip­s and modi­fications,­ and you c­an search ­for topics­ and key w­ords.


      ­Click HERE for Greg­'s web sit­e
      PLEASE NOT­E: Please do NOT use private messaging, i­f you have­ a questio­n, feel fr­ee to emai­l me priva­tely, u­se regular­ email onl­y: greg@el­massian.co­m

Forums Website Website

    Icon Legend

  • Topic has replies
    Hot topic
    Topic unread
    Topic doesn't have any replies
    Closed topic
    BBCode  is enabled
    HTML  is enabled

Add Reputation

Do you want to add reputation for this user by this post?

or cancel

Ads by Google