Forums Website Website
  • Topic: Picture Posting help for Rick Marty

    Back To Topics
    (0 rates)
    • November 26, 2013 4:57 PM EST
      • Your Host in Littleton, MA
         
      • Posts
        7,713
      • Thanks
        480
      • Thanked
        1,025

      Standard bbcode IMG tags work
      ____________________________________

      Bob, your Site Host and Benevolent Dictator.

    • November 26, 2013 4:58 PM EST

      •  
      • Posts
        7,838
      • Thanks
        17
      • Thanked
        11

      I don't know, Ray.
      The new system seems to have brought up some new problems ;)

      One problem I have is that sometimes the photos show up in the wrong place in the post.
      Sometimes at the top, sometimes in between text, and sometimes correctly.
      Ralph      

    • November 29, 2013 6:14 PM EST
      • Smoggy L.A., Left Coast
         
      • Posts
        7,564
      • Thanks
        131
      • Thanked
        235

      Jon Radder said:

      Vic, you are the second complaint I've seen about the Insert/Edit Image box opening tiny. What are you posting with (PC, Notebook, Laptop, Tablet, Phone) and what browser?

      For me, on a PC running Firefox 25.0.1  the box opens about 4 inches square with all the fields visible.

      BTW - I have been leaving alignment at the default --- Not Set --- and all of the other fields except the Image URL blank.


      It's on the home pc thats trouble. Windows XP, The search default is Google Chrome. Been awhile since I checked which IE version is on there. Its an old XP system on an old computer, that could be part of the problem. I dont mind entering the jpeg into the dialog box, but the tiny opening box and chosing the alignment tab with everythe pic are a headache.
      ____________________________________
      Have fun with your trains
    • November 30, 2013 2:36 AM EST
      • West Grove, Pennsylvania
         
      • Posts
        10,980
      • Thanks
        620
      • Thanked
        966

      Vic Smith said:
      Jon Radder said:

      Vic, you are the second complaint I've seen about the Insert/Edit Image box opening tiny. What are you posting with (PC, Notebook, Laptop, Tablet, Phone) and what browser?

      For me, on a PC running Firefox 25.0.1  the box opens about 4 inches square with all the fields visible.

      BTW - I have been leaving alignment at the default --- Not Set --- and all of the other fields except the Image URL blank.


      It's on the home pc thats trouble. Windows XP, The search default is Google Chrome. Been awhile since I checked which IE version is on there. Its an old XP system on an old computer, that could be part of the problem. I dont mind entering the jpeg into the dialog box, but the tiny opening box and chosing the alignment tab with everythe pic are a headache.

      Just for the record, Jon, you can add me as a third, though it's not really a complaint. I've been on other forums that will do the same thing, so it didn't come as a big surprise. And it usually happens when I'm posting a 2nd photo. I just move the cursor down to a corner till I get a double ended arrow and expand it to a usable size. It adds a couple of extra steps, but I can live with it. 


      And I'm using Google Chrome on an XP system. 

      ____________________________________

      "Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity." --Martin Luther King Jr

    • November 30, 2013 11:11 AM EST
      • Southern Oregon
         
      • Posts
        1,789
      • Thanks
        329
      • Thanked
        718

      Yea, on mine using Chrome for some reason the little "extend to full screen" button usually shows in that postage stamp and I am able to just click that and save all that search and drag business.

    • November 30, 2013 9:00 PM EST
      • Rooster Works "Area 69" ,
         
      • Posts
        14,291
      • Thanks
        2,298
      • Thanked
        1,382

      Bob McCown said:
      Standard bbcode IMG tags work

      Yep...Quite well

    • December 1, 2013 9:08 AM EST
      • Candlewood Valley, Connecticut
         
      • Posts
        13,286
      • Thanks
        1,075
      • Thanked
        726

      Common denominator with the Insert Image box size seems to be Chrome.  I generally don't use Chrome (Google knows enough about me already) but I'll check it out.

      ____________________________________

      www.cvsry.com www.cvsry.com

    • December 1, 2013 9:19 AM EST
      • Candlewood Valley, Connecticut
         
      • Posts
        13,286
      • Thanks
        1,075
      • Thanked
        726

      OK, just downloaded and installed the latest Chrome. Going to try and inserta picture here...



      YUP - Confirmed.

      Using the latest Chrome the second time you open the Insert/Edit Window  dialog bix it does not size correctly.

       

      ____________________________________

      www.cvsry.com www.cvsry.com

    • December 1, 2013 10:56 AM EST
      • Saint Johns, Florida
         
      • Posts
        4,466
      • Thanks
        469
      • Thanked
        683

      This site has more problems with picture posting than any other sight that I can think of. I guess it is some sort of record, but I don't think it is something to be proud of.

      ____________________________________

       

       

    • December 1, 2013 11:32 AM EST
      • Your Host in Littleton, MA
         
      • Posts
        7,713
      • Thanks
        480
      • Thanked
        1,025

      Jon Radder said:

      OK, just downloaded and installed the latest Chrome. Going to try and inserta picture here...




      YUP - Confirmed.

      Using the latest Chrome the second time you open the Insert/Edit Window  dialog bix it does not size correctly.

       

      I think I fixed this one.  Multiple opens under Chrome 31.0.1650.57 seem to be sized correctly now.

       
      ____________________________________

      Bob, your Site Host and Benevolent Dictator.

    • December 1, 2013 3:20 PM EST
      • Southern Oregon
         
      • Posts
        1,789
      • Thanks
        329
      • Thanked
        718

      Yes, that seems to work now.


      Thanks Bob!!

    • December 13, 2013 10:12 PM EST
      • Ivins, Utah
         
      • Posts
        186
      • Thanks
        0
      • Thanked
        0

      I am experimenting to see if I can post an image, using the instructions above.

      Lets see.

      When I do a preview, I see a box, but no image.

      When I post it, it may or may not be here.

    • December 13, 2013 10:12 PM EST
      • Ivins, Utah
         
      • Posts
        186
      • Thanks
        0
      • Thanked
        0

      Nope.

      Not there.

    • December 13, 2013 10:17 PM EST
      • Ivins, Utah
         
      • Posts
        186
      • Thanks
        0
      • Thanked
        0

      There it is.

    • December 13, 2013 10:18 PM EST
      • Ivins, Utah
         
      • Posts
        186
      • Thanks
        0
      • Thanked
        0

      Sorry, I got the posting ok, but kind of cut off.

      Still working on it.

    • December 13, 2013 10:36 PM EST
      • Ivins, Utah
         
      • Posts
        186
      • Thanks
        0
      • Thanked
        0

    • December 13, 2013 10:36 PM EST
      • Ivins, Utah
         
      • Posts
        186
      • Thanks
        0
      • Thanked
        0

      Sorry, I can't seem to get it small enough. 

    • December 13, 2013 10:41 PM EST
      • Ivins, Utah
         
      • Posts
        186
      • Thanks
        0
      • Thanked
        0

    • December 13, 2013 10:42 PM EST
      • Ivins, Utah
         
      • Posts
        186
      • Thanks
        0
      • Thanked
        0

      Ah ha, I think I got it.  sized to 640 x 640. 

      Comments on the posting please.

    • December 13, 2013 10:46 PM EST
      • Victoria, Gondwana
         
      • Posts
        313
      • Thanks
        1
      • Thanked
        8

      Paul, edit your picture post and view in HTML.
      Then inside the img tag add: width="800". 
      Example HTML below:



      Andrew

Forums Website Website

    Icon Legend

  • Topic has replies
    Hot topic
    Topic unread
    Topic doesn't have any replies
    Closed topic
    BBCode  is enabled
    HTML  is enabled

Add Reputation

Do you want to add reputation for this user by this post?

or cancel

Ads by Google